🖐Привіт! Мене звати Богданчик👦 і я вмію радіти простим речам: сонячному промінню☀️, плаванню у басейні💧, теплим обіймам мами👩, іграм з молодшим братом🎲, а ще я дуже люблю подорожувати автомобілем🚗, особливо на заняття до ІРЦ🏫. Моя сім’я дуже піклується про мене. Разом з братом ми вчимось🧑‍🏫, граємось⚽️, пустуємо. Мама завжди зі мною, вона хвилюється за мене і огортає мене своєю 🫶 ласкою та турботою кожного дня, а мій тато багато працює, щоб ми могли мати все, що ми так любимо.
Моя мама бажає мені тільки найкращого. Тому я двічі на тиждень відвідую ІРЦ 🏫. Тут мене розуміють🤝, підтримують та працюють над моїм розвитком. Не все мені вдається😐, іноді я дратуюсь😬 та мої друзі-фахівці знають, як мене заспокоїти та підбадьорити👍. Я вже знаю дорогу до ІРЦ та показую мамі необхідний поворот⬅️. Найбільше я люблю заняття в залі💪 з Іваном, а особливо лазіння по шведській стінці та особливо люблю втримувати рівновагу на балансирі та крутись на диску – грації. З п. Іриною я вчусь правильно дихати, а ще вона має дуже приємні пружинки Су-джок, які допомагають мені заспокоїтись та розслабитись під час масажу☺️. Марія, мій друг, вона каже, що я дуже розумний, просто мені потрібно більше часу.
Ми любимо ліпити з пластиліну, складати вкладки🧩 на швидкість, а ще ми любимо складати об’ємні фігури та нанизувати кільця на шнурок. Але особливо я люблю свята в ІРЦ де ми розфарбовуємо🎨 пряники, граємо в рухливі ігри🥇, зустрічаємо казкових героїв та граємо з друзями🙌🫶🤝. Не зважаючи на погоду, пору року я відвідую центр! Я знайшов можливість не лише вчитись, а й справжніх друзів, які разом зі мною ростуть та діляться радістю життя🫂.
☝️Інклюзивно-ресурсний центр у Бориславі працює вже 5 років. 📌Основне завдання інклюзивно-ресурсного центру — проведення комплексного психолого-педагогічного обстеження. Під час нього фахівці враховують як медичні показники — історію розвитку дитини, так і характеристики педагогів та беруть до уваги заповнений опитувальник для батьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *