ІРЦ Львівщини передали планшети та наплічники від UNICEF

Сьогодні в актовій залі департаменту освіти Львівської ЛОВА представникам ІРЦ області передали 64 планшети та 250 наплічників з навчальними наборами. Допомогу надали БО «Освітня платформа» у співпраці з Дитячим фондом «UNICEF».
«Рюкзаки і планшети – це інструменти, завдяки яким ми зможемо поспілкуватися з вами і допомогти хоча б маленькою гуманітарною допомогою дітям. Ми прагнемо розуміти, які насамперед потреби зараз є у закладів освіти, у дітей і вчителів, щоб в майбутньому допомагати там, де є потреба», – зазначила представниця БО «Освітня платформа» Анастасія Набокова.
Подарунки від благодійників директорам інклюзивно-ресурсних центрів вручили представники «Освітньої платформи» та «UNICEF» разом з профільним заступником начальника Львівської ОВА Іван Собко та заступницею директора департаменту освіти і науки ОВА Ольгою Котовською.
Раніше БО «Освітня платформа» звернулася в департамент освіти і науки Львівської військової адміністрації з пропозицією посприяти у розповсюдженні індивідуальних навчальних наборів та планшетів для ІРЦ.
«ІРЦ є зараз острівцями психологічної безпеки для діток та їх батьків. Особливо для тих, хто потрапив у складні життєві обставини внаслідок бойових дій. Від початку війни ІРЦ області надали понад 1000 консультацій тим, хто їх потребує. Тому ця допомога є вкрай необхідною не тільки для вихованців центрів, але й для діток, які їх відвідують та зможуть працювати з наборами безпосередньо в приміщеннях ІРЦ. А планшети дозволять посилити матеріально-технічну базу закладів», – прокоментувала заступниця директора департаменту освіти і науки ОВА Оля Котовська.
ℹ Зазначимо, що одним з напрямів роботи організації «Освітня платформа» є допомога дітям із вразливих категорій сімей у доступі до освітніх послуг та забезпечення їх необхідними засобами, зокрема канцелярським приладдям та рюкзаками. У відповідь на виклики, пов’язані із порушеннями прав дитини на безпеку та освіту у стані війни, у межах співпраці з Дитячим Фондом UNICEF БО «Освітня платформа» всіляко прагне наблизити освітні послуги та соціально-психологічну допомогу для дітей та їхніх сімей з числа ВПО.
UNICEF Ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *