Чергове засідання професійної спільноти асистентів вчителів та вихователів Бориславської громади.

20.12.22р відбулось чергове засідання професійної спільноти асистентів вчителів та вихователів Бориславської громади.
В ході засідання розглядались та обговорювались різні напрямки роботи асистента вчителя та вихователя, а саме: наша колега з ЗЗСО #3, Вероніка Прокопик- розбирала розділ 12 ІПР, надавала практичні поради щодо прописування цілей в ІПР, фахівець ІРЦ, Марія Добуш-розповіла про моніторинг ІПР, Марія Залокоцька, з ЗЗСО #4, поділилась прикладами адаптації та модифікації в навчанні, Марія Коцай, педагог з ЗЗСО #7, познайомила колег з методикою Зайцева, яку успішно практикує в своїй роботі, а Роман Старовецький, клінічний психолог (випускник УКУ), АВА— терапевт ( 3 модулі у Юлії Ерц та практика під супервізією), засновник центру розвитку та корекції для дітей з ООП «Полеталіс» на запрошення КУ”Інклюзивно-ресурсний центр” Бориславської міської ради розповів про АВА терапію, надав практичні поради в роботі з дітьми.
А ще….попрацювали практично в групах)
Дякую всім членам спільноти за ваші знання, за ваше бажання працювати, за ваше терпіння та професіоналізм в роботі! Ви мега круті!4 години, як одна мить. Рада, що ми з вами команда!
Особлива подяка адміністрації Бориславського ЗЗСО #7 в особі директора Миколи Любомировича Когута та заступника директора Гірняк Ліди Федорівни за комфортні умови роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *