Фокус-групи піклувальників дітей із затримками та розладами розвитку (Тренінг навичок піклування)

Шановні батьки та піклувальники!

Від імені проекту Психічне здоров’я для України дозвольте засвідчити Вам свою повагу та звернутися із проханням долучитися до участі у фокус-групі піклувальників дітей із затримками та розладами розвитку щодо Адаптації навчальної програми World Health Organization (WHO) «Тренінг Навичок Піклування».

Батьки та інші піклувальники відіграють критичну роль у розвитку та підтримці добробуту дітей. Це справедливо для усіх піклувальників та усіх дітей, звісно. Втім, це особливо стосується піклувальників дітей із затримками та розладами розвитку. Найчастіше вони не мають необхідних інструментів для відповіді на виклики, з якими стикаються щодня. Щоб задовольнити ці потреби, ВООЗ у співпраці із батьківськими асоціаціями з усіх країн-членів та організацією «Autism Speaks» розробили цей тренінг. У 2020 році, за підтримки проекту «Психічне здоров’я для України» та Українського офісу ВООЗ розпочалося впровадження Тренінгу навичок піклування для родин, які мають дітей із розладами чи затримками розвитку.

Мета фокус-групи – допомогти зробити зміст та формат тренінгу максимально наближеним до місцевих умов. Ми обговоримо зміст тренінгу, його формат, і найважливіше – це зафіксуємо усі ваші думки, пропозиції щодо тренінгу.

Дата фокус-групи: 16 квітня 2021 року, 10.00-12.00.

Місце проведення: онлайн, Zoom (посилання буде надано після реєстрації).

Просимо Вас до 15 квітня 2021 року зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/WkEkeUXPu7iGcD5t6.
Також будемо вдячні за пересилання цього листа іншим піклувальникам.

Після реєстрації вам буде надано доступ до матеріалів Тренінгу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *