КРАЩЕ ОДИН РАЗ ПОБАЧИТИ, НІЖ ДЕСЯТЬ РАЗІВ ПОЧУТИ. А ЩЕ КРАЩЕ – ВІДЧУТИ!

У рамках співпраці з кафедрою загальної педагогіки та дошкільної освіти Дрогобицького державного педагогічного університету імені І.Франка КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» для педагогів громади організовано поїздку у Вальдорфську школу-сад (м. Луцьк). Мета – обмін досвідом та впровадження елементів цієї системи у роботі закладів освіти громади.
Освітяни мали змогу взяти участь в ознайомчому інтенсиві з альтернативної педагогіки, яка дає змогу розвинути приховані здібності й можливості дітей. Переконалися в тому, що у Вальдорфській школі діти розвиваються більш гармонійно та впевнено. Побачити у який спосіб для вивчення академічних предметів використовуються ігри та художні прийоми, як застосовується курс здорового виховання та розвитку для створення відповідного освітнього простору для дітей.
Поїздка у Вальдорфську школу була корисним досвідом для всіх учасників. Допомогла поглянути на освіту та виховання дітей під новим кутом зору. Відвідини замку Люмбарта, музею науки, виставки експозиції творів сучасного мистецтва у адреналін центрі надовго закарбуються в пам’яті. Дякуємо колегам за запрошення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *