Засіданні професійної спільноти фахівців ІРЦ Львівщини (спеціальних педагогів) на базі КУ “ІРЦ” Бориславської міської ради

Вчора 14 березня 2023 р. КУ”Інклюзивно-ресурсний центр” Бориславської міської ради гостинно приймав гостей на засіданні професійної спільноти фахівців ІРЦ Львівщини (спеціальних педагогів) на базі КУ “ІРЦ” Бориславської міської ради, які прибули до нас з різних куточків Львівщини. Учасниками засідання були і представники Департамент освіти і науки Львівської ОДА Марія Васюник та Центру підтримки інклюзивної освіти Галина Кузь та Галина Вархолик.

Гості познайомились з історією Галицької Каліфорнії в Аптека-музей Йогана Зега та відвідали храм св.Анни і звичайно плідно попрацювали та обговорили основні напрямки роботи фахівців інклюзивно-ресурсних центрів (вчителів-дефектологів), діагностичний інструментарій вчителя-дефектолога в ІРЦ, проведення КО розвитку осіб раннього віку, лего конструювання – один з напрямків роботи вчителя-дефектолога, моніторинг ІПР. Критерії оцінювання.
З вітальним словом до гостей звернулась начальник відділу освіти Елла Качмарчик.
Сьогоднішній день був дуже насиченим, динамічним та з запахом нафти….
Щиро дякуємо всім доповідачам, які підготували матеріали для обговорення.
Особлива подяка Михайло Дрен за організовані теплі обіди для наших гостей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *