ДЛЯ ПЕДПРАЦІВНИКІВ ПРОВЕЛИ ТРЕНІНГ З НАДАННЯ ПЕРШОЇ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ

Психологічна підтримка та допомога у стресових ситуаціях – ледь не щоденна необхідність українців в умовах війни. 21 березня 2024 року, КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» за підтримки ГО «AirLight» для педагогів громади було організовано підвищення кваліфікації.
Учасники детально розібралися у поняттях «благополуччя» і «психічне здоров’я» та їх критеріях, проаналізували негативні наслідки впливу психічного здоров’я на соціальне благополуччя особистості, навчилися реагувати на можливі кризові ситуації в спілкуванні та зберігати психологічну стійкість. Вісім годин насиченої програми минули легко завдяки практичним вправам, під час яких учасники могли глибше усвідомити сутність різних емоцій, отримати практичні поради боротьби зі стресовими ситуаціями, опрацювати стратегії турботи. Програма вразила учасників чіткими інструкціями, доступністю викладеного матеріалу та цікавими завданнями.
Висловлюємо слова вдячності нашому тренеру, члену наглядової ради психотерапевтів України Ользі Соболєвій та куратору Наталії Дурицькій за цікаві й змістовні навчання, теплий прийом і професійну організацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *