ВИЇЗНА НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

У середу, 24 січня 2024 року, на базі Урізького ЗЗСО І-ІІІ рівнів за участю заступника міського голови Роксоляни ГАРАСИМІВ, начальника відділу освіти Елли КАЧМАРЧИК, директорів КУ «ЦПРПП», КУ «ІРЦ» та закладів загальної середньої освіти громади було проведено розширену виїзну нараду.
У ході зустрічі учасники обговорили ряд важливих питань. Заступник міського голови подякувала освітянам за результативні показники роботи педагогічних колективів та успішно реалізовані проєкти 2023 року. Начальником відділу освіти особливу увагу було акцентовано на стратегічних пріоритетах розвитку освіти громади. Мова йшла про зміни у системі шкільного харчування, розроблення Програми «Безпечне та якісне харчування дітей у закладах освіти Бориславської ТГ на 2024-2027 рр.» у відповідності до стратегії реформування шкільного харчування Львівської області, облаштування кабінетів захисту України та продовження робіт з облаштування укриттів, покращення умов навчання дітей з ООП.
Окрему увагу було акцентовано на питаннях втілення перших кроків дорожньої карти трансформації мережі закладів освіти громади та підготовці до проходження інституційного аудиту. Не оминули увагою й питання реалізації концепції НУШ у 7-9 класах, професійного розвитку педагогічних працівників та продовження реалізації STEAM-напряму розвитку освіти громади. Про підсумки та результати роботи КУ «ІРЦ» інформувала керівник закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *